Om mig

Mitt namn är Mikael Carlsson. Jag är född och uppvuxen i Bohus, ca 2 mil norr om Göteborg. Jag föddes i Mars 1990 vilket gör mig till en sådan där underbar och härlig ungkarl. 😉

Jag ser mig själv som en ganska egen person, jag har gott om humor och försöker alltid blanda in one-liners och filmcitat i mina konversationer. Jag är även en väldigt stresstålig person och försöker alltid se saker och ting på något positivt sätt. Allt har en mening och sker av en anledning. Framför allt är jag en typ av ensamvarg, det stör dock inte möjligheten av att kunna t.ex jobba i grupp eller samverka med kollegor, men på min fritid kräver jag extremt mycket egentid och skulle jag få ett livsultimatum där jag måste välja mellan, leva med att tvunget umgås med folk eller mer eller mindre vara ensam så hade jag valt att vara ensam.

Boende

2006 flyttade vi ifrån vår villa i Bohus upp och ut på landet till en villa i Sannum som angränsar med Alafors. Där bodde vi fram tills 2012 då jag flyttade hemifrån till min första lägenhet i östra Göteborg. Lägenheten var dock inte långvarig då jag redan efter ett halvår flyttade in i en lägenhet i Nol, ca 3 mil norr om Göteborg. Efter detta har mina bostadsorter varit lite olika från år till år på grund av tidigare förhållanden och möjligheter att hyra hus.

Idag bor jag med min fästmö Lisa, våra 2 hundar, 1 katt och en massa dammråttor i en stor härlig villa i Alafors som vi hyr av staten som löst in det. Då huset skall rivas inom en snar framtid ser vi oss just nu om efter nytt boende och det lutar åt att vi kommer landa i Alingsås.

Skola

Uppväxten i unga år var egentligen aldrig enkel. Med allt från magproblem till utanförskap så var både mobbning och fysiskt våld i skolan ett faktum ända från dagis upp till 8:e klass. Men jag tog mig igenom det till slut även om det var tufft.

Grundskola
Bohusskolan: 1997-1999
Fredkullaskolan: 1999-2002
Bohusskolan: 2002-2006

Gymnasium
Ale Gymnasium, Individuella programmet: 2006-2007
Göteborgs Tekniska Institut, Data- och teletekniska programmet: 2008-2011

Utöver skola har jag diverse utbildningar inom IT som Halon brandväggar, System administratör för Apples OSX, olika programmeringsspråk, väktare, samt första hjälpen och HLR.

Familj

Min familj är bestående utav

Mamma: Yvonne
Pappa: Tommy
Bror: Henrik
Fästmö: Lisa

Djur

Under alla mina år som levande har jag som många andra människor haft diverse djur. Hundar, häst, katt, marsvin, fiskar, kaniner, vandrande pinnar, och det viktigaste av allt, gossedjur.

Idag har jag och Lisa våra 2 hundar, 1 katt och ett 20 tal fiskar.

Aida, Vit Herdehund (vit schäfer)
Zoro,
Prazský krysarík
Minus