Luxwarp – Mitt senaste projekt

luxwarp wallpaper

Hej! Nu har det tyvärr återigen varit dåligt med uppdateringar här, och det beror på att jag har haft en lättare förkylning och sysslat med ett nytt projekt.

För ca en vecka sedan fick jag tillbaka mitt stora intresse för webbutveckling, design och Linux igen. Så har spenderat den senaste tiden med att uppdatera gamla projekt, aktivera mitt internationella nickname och satt upp en ny hemsida för mina projekt, designer och blogg inom IT-relaterade ämne.

Så om ni är intresserade att läsa om webbutveckling, Linux (Ubuntu), tips och tricks samt få mer information om mina olika projekt inom webbutveckling, design, script, appar etc så är ni mer än välkomna in på min internationella sida https://luxwarp.info.

I övrigt har jag gjort färdigt min utredning hos öppen psykiatriska mottagning för autistisk spektrum och om ca 1 vecka ska jag träffa min läkare och då hoppas på att deras arbete är färdigt och jag kan få ett resultat.

Det börjar även närma sig flytt! Jag och min fästmö Lisa flyttar den 8 Juni till en helt perfekt lägenhet i Alingsås och det ska bli väldigt skönt att ha en boende igen som vi inte behöver fundera på hur länge vi får stanna i. Att flytta till Alingsås är ju även ett nytt kapitel för mig då jag mer eller mindre hela mitt liv bott i Ale Kommun men ser fram emot att flytta dit.

Under sommaren ska jag även försöka komma igång med arbetsträning så det ska bli spännande och se hur det kommer gå och vad jag ska göra. Har lite beslutssvårigheter där men det löser sig nog inom sinom tid.

Nu ska jag fortsätta med lite utvecklingsgrejor, sen röja lite här hemma och för första gången på över en vecka köra ett efterlängtat träningspass igen :D.

På återseende :).

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *