När en grym dag slutar helt fel

aida promenad

God morgon alla pigga och trötta. Egentligen var tanken att köra detta inlägget igår, men det var fullt ös mest hela dagen och hux flux var klockan alldeles för sent så tänkte sova men tji fick jag.

Så vi tar det från början. När jag vaknade igår så var det en helt sjuk träningsvärk i hela kroppen, och då menar jag verkligen hela. Från tårna och ut i fingerspetsarna. Så när jag låg där i sängen vid 7-tiden och väckarklockan skriker att det är dags att vakna så är det ju självklart en kraftig tanke att idag blir det nog en ofrivillig vilodag för jag kan ju knappt stå upp. Det tar tydligen på kroppen att krypa på alla fyra, stå på knä, hoppa upp och ner, vrida, skruva och bända för att lyckas rensa och täta avloppet som jag gjorde i förrgår i 2 timmar.

Skam den som ger sig

Efter 20 minuters skruvande och jämrande i sängen så lyckades jag komma upp och tänkte att fine vilodag då men jag kan iallafall göra vardagsrutinerna i hushållet så jag når de målen. Sagt och gjort, mediciner in, hundar ut, äta frukost och borsta tänderna. Nu har jag ändå varit igång lite och ja kroppen mjuknar lite så får lite energi och tänker att lika bra att stretcha hela kroppen också.

Tjoff, 10 min senare, kroppen är återställd och energiboost efter energiboost trycker på i kroppen då jag ändå dagen innan bara fick till en långpromenad av två så var ju bara att ta tillfället i akt och köra på. På med träningskläder och börja trampa iväg på första milen.

Under denna promenaden så testade jag att köra flexikoppel på Aida istället för läderkopplet och wow vad mycket lättare allting gick, att slippa bråka om sträckt koppel och bara kunna fokusera på hållning, andning, och slippa hastiga kroppsvridningar så fort Aida skall köra en sniffpause. Så flexikoppel är nya verktyget.

Fortsatt energi, vad händer ?

Hemma och självklart allmänt sliten från promenaden men ändå kommer det energi titt som tätt så istället för att sitta igenom det och glo på serier så passa jag på att fixa lite med tråkarbete av bloggen, boka tid hos vårdcentralen för att prata om mina livsändringar, tog hand om disken och hämtade Lisa på jobbet så hon kunde få hämta ut sin present till mig. (Ja jag fyller ju faktiskt år snart 😀 )

Väl hemma igen så är känslan go i kroppen och jag överväger att dra en promenad till men först var det dags för “Carlssons svimfärdiga chili con carne”. Ett storkok så det är enkelt att ta fram lite mat varje dag. Allt för att förenkla vardagen!

carlssons svimfärdiga chili con carne

Nu tog klockan ett glädjeskutt, från ingenstans blev klockan 18:00 och vädret vände om helt och hållet från lätt regn till mer eller mindre storm och ösregn. Jag må ha övervunnit mina problem med att vara ute i dåligt väder men detta var inte lockande för 5 öre så nej ingen mer promenad.

Så måste ju göra något annat istället. Byt ut mål för att få något gjort. Kan ju inte gå emot mina egna tips. Så jag och Lisa körde igång den stora baddagen för alla djuren här hemma. Dock var det nog bara jag och Lisa som njöt, stackars djuren, de ville ju bara få vara i fred och sova haha.

Att bada dessa djur är enkelt, om vi exkluderar Aida, haha. Hon var sist och när jag var färdig med henne så var jag mer svettig än efter att promenerat en mil i rask takt. Inte för att hon bråkar utan för att det är så jäkla mycket hund att tvätta igenom. 😀

En lyckad dag med mycket gjort

Så ja det var helt enkelt en lyckad dag med mycket gjort och kände mig väldigt nöjd faktiskt. Bra känsla. Så passar ju perfekt att varva ner innan man ska duscha och göra sig klar för sängen. En smörgås och en burk Loka naturell. Gott som tusan och 30 minuter senare ner i sängen. Då slog det mig. Satans j*vla skit. Var ju inte Loka jag drack, jag råkade få med mig en Njie Lollipop energidricka med 180mg koffein istället. Där låg jag sen speedad som en 5 åring på julaftonsnatten och John Blund var inte i närheten. Så 20 över 3 inatt gav jag upp och nu sitter jag här med mina perfekt kokade ägg och tänker på hur mycket jag kommer få kriga mot min hjärna idag för att hålla rutinerna och inte bryta sömnschemat. Sen kan man ju också försöka se detta värdelösa misstag som något positivt, jag kommer med stor säkerhet att somna riktigt jäkla gott ikväll iallafall.

Hoppas ni får en underbar dag så hörs vi snart!

/Mikael out!

4 kommentarer

 1. Ajdå, släng ut den skiten så du inte kan ta fel❤️ Hoppas du är tillbaka igen

  1. Haha nja är lisas så då blir hon nog väldigt arg 😀 och skit är det inte , det är hälsosam energidryck ingen fusksockerbomb från netto, bara koffeinet som kom på fel tidpunkt haha 😀 men idag är jag stark igen. Tror multivitaminet börjar göra sitt för det är det enda jag ändrat senaste dagarna förutom att se effekterna fysiskt på min kropp som är galet tydliga nu, så en kombination av allt boostar mig till max nu 😀

 2. Kan tänka mig att det är ”lite” skillnad på Aida & Zoro

  Vilken resa du har gjort
  Grymt jobbat med ALLTING

  Ses imorgon
  Kramkram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *