Stoltaste gubben i världen

God morgon världen ! Hoppas att eran helg hittills varit toppen och ni som bor i mellersta Sverige är nöjda över det nya snöovädret som dundrade in under natten.

Jag älskar snö och vinter. Önskar att Sverige hade 0 till -5 grader året runt och varje vecka skulle det få singla ner lite nysnö. Framför allt älskar jag vintern och kyla för att jag hatar egentligen att bli varm och svettas. Dock ska jag vara ärlig, utomlandsvärme är helt acceptabelt. Mitt stora problem är de svenska vädret med ena dagen regn och nästa dag varmt och fuktigt. Kläderna klibbar och luftfuktigheten slår i taket men hey man kan inte få allt i världen.

Igår startade resan

Jag själv har sedan början av december påbörjat en hälsoresa med nyttigare mat, motion och mer kunskap om livet och hälsosam livsstil. Supporten från vänner och familj har varit toppen och det har verkligen tagit fart, men den historien förtjänar ett eget inlägg som kommer inom kort. Idag vill jag berätta hur jävla stolt jag är över min fästmö lisa som äntligen efter mycket svårigheter kommit igång på riktigt med att vandra mot en hälsosammare livsstil.

När jag träffade Lisa 2014 så var hon den där tjejen som man ser och tänker shit hon är utanför min liga och inte en chans att hon skulle vilja vara med en nedsliten datornörd som inte kan hålla förhållanden, jobb eller ekonomi. Men det visade sig ganska snabbt att hon faktiskt fick upp ögonen för mig och vi började träffas och dejta men i slutet så var det inte vi ändå.

Däremot några år senare så tog vi upp kontakten igen och slog på stort väldigt fort, sambos på några veckor och förlovning efter ca 7 månader. Vi har haft det tufft med både psykisk ohälsa och dumma val i livet men ändå efter nästan 2 år står vi här tillsammans och vi har lyckats ta oss igenom det.

Under de senaste 8 månaderna har lisa haft stora problem med cystor på sina äggstockar, det har slagit hårt mot båda två men främst för lisa med smärtor från helvettet vilket hindrat både välmående, humör, ork, och möjlighet att jobba. I början av 2019 fick hon äntligen sin operation för att få bort den ena cystan och wow vilken jävla alienlikande boll som växt i henne. 700gram och i storlek med en tennisboll som förstört så mycket.

Hennes läkning efter operationen är så gott som komplett och redan nu är hon som en annan människa, hon vill vara mer aktiv, ut och gå, springa, och börja styrketräna. Inte nog med grym vilja, hon är helt jävla otrolig. Från 0 till 100% direkt och bara äger hela världen.

Jag tvekar inte en sekund på att hon kommer både rasa i vikt, stärka sin kropp, och må så mycket bättre psykiskt.

Sen att jag får vara med och pusha på henne lite mot sin vilja ibland är ju otroligt kul, lite djävulskap i ett förhållande stärker det med 100% så länge det görs med kärlek. 😍

Så en stor applåd och boost av energi till min vackra fästmö lisa som i dagarna testat på sina första milslånga promenader, och grymma styrkeövningar.

Framtiden är ljus älskling och du kommer klara det galant. Älskar dig.

/Mikael out.

6 kommentarer

  1. Du är så otrolig, det är du som fått mig att kämpa. Det är du som har lärt mig att se mig själv med andra ögon. Jag vet inte vart jag hade varit idag om det inte vore för dig ❤️

  2. Ni är otroligt starka båda två, har själv psykisk ohälsa och haft i några år och vet hur kämpigt det kan vara. Men så länge man stöttar varandra så som ni gör så kommer man långt i både mående o förhållande all lycka o styrka till er

  3. Ni är fantastiska båda två. Blir så glad och stolt i mitt mammahjärta när jag läser det du skriver, Mikael. Det är min pojk det❤️med all den kärlek som jag vet att du har i dig. Blir så glad för eran och oss allas skull när vi kan ana en pånyttfödd glädje till livet. Pappa o jag kommer alltid att stå här vid er sida och stötta er. Älskar er så mycket båda två. Ni är helt grymma

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *