Välkommen !

Först och främst, ett stort och varmt välkommen till min hemsida och personliga blogg. Mitt namn är Mikael Carlsson och jag kommer vara er värd under detta besök!

Så vem är jag då?

Alla personer är unika men jag är nog en definition av mig själv :D. Lite snabbt draget så heter jag Mikael Carlsson, blir i skrivande stund 29 år om knappt en månad. Bor för tillfället i Alafors ca 3 mil norr om Göteborg i en villa med min fästmö Lisa och våra djur, 2 hundar, 1 katt, 20 fiskar och en jäkla massa dammråttor. ;). En mer grundlig historia om mig finner du här.

Mitt liv idag är väldigt splittrat på grund av psykisk ohälsa, sjukskrivning, ekonomi etc. Många dåliga val i livet och mycket är absolut mitt fel men i dagsläget får jag bra hjälp från vård, myndigheter samt familj och vi jobbar stenhårt nu med att komma åter på banan i livet och inte vända ner i det mörka där jag varit många gånger.

Vad gör du då?

Jag är som sagt idag sjukskriven 100% och kämpar med olika metoder och åtgärder för att komma tillbaka till arbetslivet och vardagen men det måste ta den tiden det tar. I övrigt är jag utbildad inom IT med breda kunskaper inom datorer, programmering, webbutveckling, nätverk, grafik etc. Jag är även utbildad väktare och har min anställning på Securitas i Göteborg.

Annars i livet har jag nog testat på nästan “allt” man kan göra. Handel, restaurang, IT, utbildare, video, foto, musik, bild och listan kan göras lång. Allt jag gjort i mitt liv kan vi ta i ett framtida inlägg.

Vad är planen med denna sida?

Anledningen att jag valt att börja blogga igen efter kanske ett uppehåll på ca 10 år är att jag ofta faller in på just projekt med text och att uttrycka sig med åsikter, idéer, utbildning, tips och ibland är det bara väldigt skönt att skriva av sig om vardagen och händelser. Det är samtidigt ganska minimalt med arbete för att få ut det man vill ha sagt. Om man jämför med att t.ex driva en youtubekanal så kräver det mycket planering, tid och arbete med redigering, klippning, ljud osv. En blogg, bara öppna ett nytt inlägg och börja skriva.

Denna hemsida i sig kommer även agera som min personliga hemsida med information om mig, kontaktuppgifter, cv, och portfolio för eventuella arbeten.

En del inlägg kommer att handla om livsstil, hälsa, träning etc då detta senaste tiden har blivit ett stort projekt för mig mot min psykiska ohälsa och fysiska ohälsa, men mer om det framöver, jag lovar! 😉

Tackar för att just du tog dig tid att komma hit och läsa lite och jag hoppas vi ses inom en snar framtid igen.

Lämna en kommentar eller skicka mig ett e-postmeddelande om du har några frågor eller funderingar! 😀

/Mikael Out!

4 kommentarer

  1. Jag är stolt över dig, och hur långt du kommit. Är lycklig att just jag kan kalla dig min ❤️

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *